Solig lördag

Idag sken solen! Det är underbart hur bra en dag kan bli bara av att solen skiner! Jag blir så glad av fint väder!

Idag har jag jobbat i bokhandeln... Det var väldigt mycket folk idag, så det var roligt! Just nu är jag och Richard hemma hos mamma och pappa. Och Johanna, såklart! Mormor, Helen och Tilda är också här. Vi ska snart äta mat. Grillad kyckling, tsatziki, bönsallad, grönsallad och massor av gott bröd! Åh, magen kurrar av hunger! 

Tilda är min kusin och världens sötaste unge! Hon kan charma även den suraste surkarten! Tilda är 1 år och 10 månader, och pratar som sjutton! För 5 minuter sen stack hon in huvudet och sa "Ska vi flyga" Hon älskar när jag hissar upp henne i luften! Då skrattar hon sitt pärlande skratt och visar sin söta glugg som hon har mellan framtänderna. 

Jag håller på att sticka en halsduk... En lila med lite nyanser av rosa och blått. Jag har kommit en ganska bra bit. Jag måste erkänna att jag känner mig ganska stolt. Det är det första jag stickar sen slöjden i grundskolan. Och jag har bestämt mig för att den ska bli klar! (Jag har för vana att starta många projekt, men aldrig avsluta dem...) Jag får lägga in en bild på den när den är klar. Hoppas den hinner bli klar innan kylan kommer... 

Jag längtar till i morgon! Då startar gymnastiken igen! Jag är gymnastikledare på min fritid, och älskar det! Det är så himla härligt att vara i gymnastikhallen! I morgon får jag äntligen träffa tjejerna igen! Jag hoppas att de längtar lika mycket som jag! Jag får skriva mer i morgon om hur det första träningspasset gick.

Nu ska jag nog ta och se om maten är klar, för jag kan knappt koncentrera mig... Min mage kurrar alldeles för högt! 



Mitt allra första inlägg

 

Nu har jag också en blogg. Jag kan ju inte hålla mig. Det verkar ju ganska roligt! Det här blir alltså mitt allra första inlägg så jag börjar med en kort sammanfattning om vem jag är.

 

Jag heter Emma och bor i en liten lägenhet med min fästman Richard och våran snövita kanin Nova. Jag är 20 år och studerar till lärare på Stockholms Universitet, och än så länge är ett år avklarat! Jag börjar mitt andra år på måndag, så det är ju ganska passande att börja blogga nu. Jag är tokig i Beatles och älskar allt som har med 50-60 tal att göra. Sådär, nu känner ni mig lite grann i alla fall.

 

Just nu håller jag och Richard på och tvättar. En fredagkväll! Det är otroligt tråkigt, men det fanns inga andra tider, och rena kläder vill vi ju ha! Vi springer mellan tvättstugan och pastaskålen med pesto, samtidigt som vi försöker se på filmen singing in the rain.  Nova skuttar runt som en tok under vardagsrumsbordet och hoppar upp och ned från soffan. 

En helt vanlig kväll alltså... Nu måste vi ner i tvättstugan igen, så jag får skriva mer en annan gång... 

 

Dröm sött

 

 

 

Det här är Nova

Det här är Nova


RSS 2.0