Städning och papiljotter

Jag har fortfarande inte städat klart... Det är så mycket som distraherar mig hela tiden. Kaninen, teckningar, och så hittade jag lite papiljotter som jag satte i håret. Vi får väl se om det blir lockigt? 

Mr.R ringde nyss och sa att han är på väg hem. Jag blev jätteglad! Jag hade räknat med att han skulle vara hemma efter 18, så det var en glad överraskning!

Nej, nu får jag ta och sätta fart, annars blir det kanske ingen halloween-kväll...


Så här ser håret ut än så länge...

Grattis Ken!


Idag fyller Johannas pojkvän Ken 18 år! Grattis, grattis till honom! Jag hoppas att han får en toppendag, med tårta och massor av bullar! :)

Nu har jag vaknat, och ätit frukost och diskat och grejat. Men än är jag inte klar med allt städ och stök. Det är bäst jag jag sätter igång, och får det klart, så att jag kan börja halloween-pynta sen! 

Min söta lilla kanin springer omkring här som en liten tok, på mattan. Hon hoppar upp och ner för soffan hela tiden. Hon kan aldrig sitta still. Hon är ett riktigt lyckorus!


Min glädje

Ugglor, regn och nytt paraply

Idag var jag in till stan och hade lunch-date med Mr.R. Vi åt på en kinarestaurang. Det var väldigt gott! 
När vi hade pussats "Hej då", åkte jag tillbaka in till city. Det var förfärligt länge sen jag var på myrorna, så jag gick dit, för att se om jag kanske kunde fynda någonting vackert. Och det gjorde jag! Ett superduperfint paraply. Det skriker "Emma" om det! Jag som har letat efter ett nytt, eftersom mitt prickiga har blivit lite rangligt (om ett paraply nu kan vara det). Det var verkligen tur att jag hittade det där paraplyet, för när jag kom ut så spöregnade det! Och det har det gjort sen dess ungefär.... Tråkigt väder, men mysigt när man får använda vackra paraplyn!

Sen bar det i väg till gymnastikhallen. Det är tävling i helgen igen, i Katrineholm, så idag hade vi en sista träning. Det gick bra, och jag tror att det kommer att gå toppen i helgen! 

Efter träningen gick jag och allra käraste syster till ICA och handlade. Mums vad mycket gott jag handlande inför i morgon, då Elin och Dennis kommer över till oss för att ha halloween-kväll! Det ska bli jätteroligt! Jag ska pynta här hemma så att det blir riktigt läskigt! Jag hoppas att jag kommer ihåg att fota så jag kan lägga upp bilder på hur det blev.

Idag satte jag äntligen upp mina ugglor på väggen. Det blev riktigt tjusigt! Det är dekaler som man kan köpa på panduro för 49 kronor. Superbilligt! Det piffar verkligen upp! Jag har fotat ugglorna, men inte resten av rummet, för det är lite stökigt. Jag ska städa i morgon. De sitter ovanför Tv:n, så ni som har varit hemma hos oss kan nog föreställa er hur det ser ut.
Jag tycker att ugglor är så charmiga!

På tal om ugglor så ska vi nog ta och läsa lite Harry Potter nu och sova....

Sweet dreams!


Mina vackra ugglor...



Och mitt nya magiska paraply...

Trötter

Nu har jag äntligen vaknat! Jag som hade tänkt vakna lite tidigare idag... 
Nu blir det till att hoppa in i duschen, och göra mig i ordning för en dag på stan. 
De har redan börjat ta fram alla julsaker i butikerna, det ser så mysigt ut. 
Jag tänkte att jag skulle kolla efter lite halloween-pynt, till filmkvällen med Elin och Dennis på fredag. 

Have a nice day

Tentan! (OBS! Långt inlägg!)

Nu när jag har lugnat ner mig lite, såhär ett dygn senare, kan jag nog klara av att berätta om gårdagen. 
Usch och fy och blä, vilken dag det blev! Ni som har träffat mig den senaste veckan vet att jag har varit super-stressad och nervös inför tentan. 

Kvällen innan, gick jag och la mig tidigt. Jag hade packat väskan med litteratur, godis och annat gott. Jag sov till och med ganska bra. Jag försov mig inte, och jag mådde bra när jag vaknade. Jag hade gott om tid på mig, så jag tog det lugnt och åt en rejäl frukost och läste lite. Allt som allt, en riktigt mysig morgon. 

Jag hade bestämt med några från klassen att vi skulle ses 40 minuter innan tentan och ta det lugnt och fika lite tillsammans. Alltså skulle jag vara i skolan strax efter 8. 
Jag satte mig på ett tåg som åkte vid 20 i 8. Det gick bra tills vi hade lämnat Spånga station. 
Då förstördes hela min dag. Tåget stannade mellan Spånga och Sundbyberg. Det brukar ju vara lite signalfel och allt vad det nu heter, så till att börja med var jag inte orolig. Jag hade ju gott om tid på mig. När det hade gått en kvart började jag få smått panik, eftersom man fortfarande inte fått veta vad felet var. De sa ingenting i högtalarna! Det var mycket folk, och det var varmt, och vi var fast på ett tåg mellan två stationer. När det hade gått en halvtimme var det inte smått panik längre. Jag skulle inte hinna, om inte tåget gick snart. Efter en hel timme mellan de där stationerna (helt ovetande om vad som pågår), backade tåget tillbaka till Spånga. Då har det åkt förbi 4 tåg, medan vi stått still, som jag skulle kunna ha suttit på! Då är klockan 9 och min tenta börjar! 
Jag hyperventilerar. Jag tänker, att jag måste få tag på en taxi och går mot taxiskylten och ser ett hav av stressade människor i behov av en taxi. Då kändes allt kört! Varför händer det här mig idag, av alla dagar?! 
Som tur var hörde jag två tjejer (som hade fått tag på en taxi säga att de skulle till Kungsholmen. Jag rusade dit och frågade om jag fick dela taxi med dom och det gick bra!
Tack och lov kom jag tillslut äntligen fram (45 minuter efter det att tentan startade). Lite tur hade jag i alla fall, för hon som höll vakten hade hört om tågen, så jag fick komma in. 
Det tog dock en stund att varva ner efter den där hemska morgonen (som hade börjat så bra).

Tentan gick väl ganska okej tror jag. Vissa moment var ganska svåra, men just nu känns det bara skönt att det är över. 

Ibland har man otur. Och det ironiska är, att om jag inte hade varit ute i god tid för en gångs skull så skulle jag ha hunnit i tid. Då hade jag suttit på ett av dem tågen som åkte förbi mig... Jag kanske kan skratta åt det, så småningom ... om några dagar... kanske...



Idag har jag legat i sängen hela dagen i nattlinne, kofta och raggsockor. Jag har ritat, läst sett på film och bara ignorerat allt som har med skolan att göra. Det har varit så skönt! En emma-dag som behövdes.

I morgon ska jag göra mig fin och åka in till stan, med mig själv och titta i affärer. Mysigt! Och så ska jag äta lunch med Mr.R. Vad romantiskt det låter. En lunch-date! 

Jag avslutar det här inlägget med en av teckningarna jag har gjort idag. 


En liten uggla...

Jag orkar inte mer...

Idag har jag pluggat, och pluggat och pluggat! 
Jag orkar inte mer! 

Så jag ska krypa ner i soffan med en kopp te och en bra bok (som inte innehåller nått plugg alls!) 
Jag har känt mig stressad och ur fokus den senaste veckan, speciellt idag, men i morgon är den fruktade dagen äntligen här... Tentadags! Det ska bli så skönt när det är över... 

Håll tummarna för mig i morgon!

Dröm söta drömmar! 
Jag hoppas att jag kommer att drömma ljusa drömmar, men jag lär väl drömma om hemska mattemonster!


Johanna fotade mig i somras. Det får symbolisera de ljusa drömmarna...




Plugg, plugg, plugg...

Idag sov jag tills jag vaknade. Skönt att inte väckas av väckarklockan, för en gångs skull! 
Resten av dagen har jag pluggat! Renskrivit massor av anteckningar och läst litteratur, och Mr. R har försökt hjälpa mig så gott som det går (jag kan bli rätt frustrerad när jag inte förstår). 

Tentan är på tisdag, och i morgon är vi lediga (eller ja, lektionsfri dag i alla fall). Jag ska åka in till skolan i alla fall och träffa några från klassen, och plugga med dem. Jag hoppas att det kommer att kännas skönt när jag kommer hem i morgon. Att jag har fått lite mer klarhet i vissa saker. 

Glöm inte att man får sova en timme längre i natt! Vintertiden börjar!

Nu ska vi läsa lite Harry Potter, och sen sova. Jag måste vila ut innan tisdag! 


Dröm söta drömmar gott folk!


Norrlandsbild från i somras...



Apor, gymnastik och en trött Emma...

Det har varit fullt upp i mitt liv de senaste dagarna, så jag har inte uppdaterat här på bloggen, så det kommer nu.

Det var jättemysigt hos Tilda, när hon fyllde år! Hon fick mycket fina presenter, och jag och mormor tog med henne till parken och gungade och åkte rutschkana! Det var mysigt! Tyvärr glömde jag kameran hemma... Glömsk som jag är.

Jag skulle ju avslöja vad det var jag hade gjort till Tilda (och även till mig själv). Jag har sytt apor!

Så här ser dom ut!


Den med hår är Tildas. Den andra heter Frank och sitter i min soffa.


Idag klev jag upp tidigt, och åkte till Borlänge. Det var gymnastiktävling. Vi åkte dit med 4 Håbolag. Det gick jättebra, och alla gymnaster var så duktiga!

Det blev: 
1 guldmedalj i tumbling
3 silvermedaljer i hopp, 
1 bronsmedalj i tumbling

Två av lagen kom även på prispallen av den totala pängen av de båda grenarna. 
1 silverplacering och 1 bronsplacering.

Allt som allt var det en väldigt lyckad dag! Jag är jättenöjd, men otroligt trött! Åka fram och tillbaka till dalarna, gör man ju inte varje dag...


Nu ska jag och Richard se på film och mysa i soffan... 




Hipp hipp hurra för, Tilda!

Idag fyller Tilda 2 år, så jag ska på kalas! 

Nu ska jag göra mig fin, och sen ska jag möta mormor, och vi ska åka in tillsammans!
Paketen jag slog in blev jättesöta. Det är så roligt med paket, ni får se kalasbilder i kväll!

Have a lovely day!

Saksamlare

Jag har nu städat, pysslat och pluggat. Jag har känt mig väldigt kreativ! Det har varit en mycket bättre dag idag, än vad det var igår! Och i morgon ska jag på kalas, hos lilla Tilda! Det ska bli jätteroligt! 

Nu har Mr.R äntligen kommit hem, så vi ska laga mat och se på lite tv... Mys-pys! Sen blir det nog Harry Potter-läsning och sova...

Jag är en riktig saksamlare. Fina saker är det bästa som finns! Jag tycker om att de finns där, så att jag kan få titta på dem varje dag. Varje sak har sin speciella charm

Jag lägger upp lite bilder på några av mina må-bra-av-att-titta-på-saker.


Barbaskön. Min favorit!


Grodprinsen (ett måste för en prinsessa)


En av mina teburkar


Min Ryska docka


Sist men inte minst. Den lilla äggkoppen.

Plugg, plugg, plugg...

Jag har ganska mycket att göra, så jag borde inte sitta vid datorn. Jag borde plugga! Jag ska göra det strax. 
Jag måste bara skriva att jag har sytt en till "hemlis" nu på förmiddagen. Jag ska behålla den ena själv, och ge den andra till Tilda i morgon. Jag kan lägga upp bilder i morgon när jag har kommit hem från Tilda. Jag känner mig så stolt att jag har gjort dem själv. Jag har alltid sagt att jag inte kan sy, men det här gick ju ganska bra. Tack Elin, för att du hjälpte mig!

Innan jag börjar läsa boken, ska jag göra födelsedagskort till Tilda. Ett från mig och Richard, och ett som ska vara från Mamma, Pappa och Johanna. Så två kort ska det bli. Jag lägger upp bilder på dem också i morgon...
Åh, vad jag älskar att pyssla!

Hoppas att ni har en härlig dag!

Deppig dag...

Den där töttheten gick aldrig över... Jag har känt mig seg hela dagen...
Jag är i alla fall glad att jag åkte till skolan, för jag lärde mig väldig mycket på matematikseminariet, som jag tror att jag kommer att ha användning för på tentan. Åh, vad jag längtar tills den är över! Det känns hela tiden som om det är ett tungt moln som hänger över mig. Jag kanske oroar mig i onödan, men jag tycker att det ska bli jättejobbigt med tenta. Men det är väl som med mycket annat. När det väl är över så undrar man varför man hade så ont i magen över det. Jag hoppas i alla fall att det är så. 
Och jag hoppas att jag får tillbaka min matematik-text som jag skrev för tre veckor sedan. Jag var inte riktigt nöjd med den, så jag har en känsla av att det kanske inte gick så bra. Jag skulle gärna vilja veta nu, om jag har någon rest på den, så att jag hinner göra om det innan tentan!

Nu ska jag försöka muntra upp mig själv lite, och läsa Harry Potter för Mr.R. 

I morgon ska jag inte till skolan, för jag har hemmastudier. Jag måste läsa en hel bok i morgon, som jag har redovisning av på torsdag. På onsdag hinner jag inte läsa mycket för då fyller lilla Tilda 2 år, och sen är det träning på kvällen. 
Åh, vad jag längtar till jullovet. Eller till nästa vecka då tentan är över. Då har jag fyra lediga dagar att ta igen mig på! Underbart!

Sov gott alla små troll, hoppas att eran dag har varit gladare än min...



(Richard har fotat)





Trött!

Nu har jag precis ätit frukost. Jag ska hoppa in i duschen snart, för jag ska ta tåget till skolan om en timme ungefär... Jag känner mig trött och seg och inte så sugen på skolan idag. Förhoppningsvis går den här segheten över när jag har duschat!

Jag längtar redan tills jag kommer hem... Då ska jag sy tror jag

Have a nice day!

Matte!

Nu ska jag alldeles strax sova... 
Jag har precis suttit och räknat matte.. Usch, jag tycker verkligen inte om matte, men snart ät det tenta, och den vill jag verkligen klara, så det är bara att bita ihop och räkna. 
Det är himla tur att jag har Mr.R! Utan honom skulle jag vara körd! Han är så gullig som hjälper mig, fast jag ibland fräser åt honom att han inte fattar, fast det egentligen är jag som inte fattar... Att han står ut! Lyckliga jag i alla fall som har honom! 

Nu vill han att jag ska komma och lägga mig, och sluta vara en datanörd! Jag antar att han vill höra lite Harry Potter innan han somnar...


Sov gott! Dröm söta drömmar om vackra saker!

God morgon!

Så blev det med den kreativa dagen... Vi försov oss! Vi vaknade inte av klockan, och när vi väl vaknade, så var det inte vackert väder i alla fall... Klockan var dessutom halv 12! 

Richard kände för Amerikanska pannkakor, så han började göra frukost. Han är väl för söt. Jag var ju bara tvungen att fota honom! 

Så istället för foton av mig i fina klänningar, blir det foton på Richard och fluffiga pannkakor. 


Receptet 


Ingredienserna


Mr.R vispar och vispar!


Smeten är klar!


Ner med smeten i stekpannan


Pudra dem lite


Frukost!

Seg dag.

Jag känner mig jätteseg idag! Jag vaknade hos mamma och pappa, gjorde mig klar för jobbet och pappa skjutsade dit mig (tack snälla), så jag slapp gå. Det var en ganska trevlig dag på jobbet allt som allt. Lite ensamt vissa stunder. Men så är det ibland. 

Efter jobbet gick jag och handlade lite gott gott på ICA i Bålsta. Det är så fint där nu, när det är renoverat och fint! Jag blir hungrig när jag kommer in dit, och vill mata magen med allt! Jag köpte massvis med frukt (mango, gröna vindruvor, citrusfrukter och äpplen), baguetter, vitlöksost och rökt skinka och chilisalami. Mums! Just nu sitter jag och äter frukt. Det är det bästa som finns! Utan frukt skulle inte livet vara lika gott.

Jag känner mig som sagt ganska seg... Jag orkar inte riktigt göra någonting, så jag tror att vi kommer att sätta på en film snart och äta upp all frukt!

Jag har i och för sig gjort en bra och kreativ sak idag! Jag har sytt klart Tildas födelsedagspresent. Jag tänker inte säga vad det är än, i fall att hennes mamma och pappa kanske läser bloggen. Det är ju inte roligt om de vet om vad hon ska få. 
Jag kan i alla fall säga så mycket som att den blev så läcker! Jag ska sy fler och ge bort till folk! Jag ska definitivt göra en till mig själv i alla fall! Den ska sitta i soffan, och heta Frank...

I morgon har jag och Mr.R bestämt oss för att vara lite kreativa. Om det är vackert väder, ska jag göra mig fin och sätta på mig alla mina fina kläder och så ska vi gå ut och fotografera mig! Det är bland det roligaste som finns (med risk för att låta lite egoistisk, men det är så kul att bli fotad av Richard. Han är så duktig!)
Om det skulle vara så att vädret inte är med oss, ska jag antingen baka cupcakes, eller rita och måla. Hur det än blir kommer jag att lägga upp bilder. 
Det gäller dock att vi vaknar i tid, eftersom jag sedan ska ta tåget till Bålsta och gymnastikhallen. Det blir nog till att ställa klockan. 

Nej, nu ska jag tillbaka till frukten och en mysig film. Kanske en gammal med Marilyn Monroe? Vi får väl se vad Mr.R känner för.


För övrigt springer min kanin runt som en tok på vardagsrumsmattan. Jag lyckades fota henne när hon satt stilla i 2 sekunder...


Hos mamma och pappa

Nu sitter jag hemma hos mamma och pappa. Vi har sett på idol och film. Nu ska jag nog gå och lägga mig. Jag ska ju jobba i morgon. 

Jag saknar Mr.R! 

God Natt. Sov gott!

Äntligen!

Nu är det äntligen lite finare här hemma :) Det är så skönt när det är städat. Och Richard kommer att bli glad när han kommer hem och det är fint! Fast han blir nog lite ledsen när han inser att jag har åkt innan han kommer hem. Men jag kommer hem i morgon igen, efter jobbet.

Nu ska jag snart åka till Bålsta. Mamma kommer och hämtar mig när hon är på väg hem från jobbet, så jag slipper åka tåg. Det är snällt av henne. 

Det blev inga muffinsar bakade idag. Jag har städat och sytt och sen fick jag panik för jag kom på att jag skulle baka till tävlingen, så det blev en sockerkaka istället. Men den blev ganska bra. Inte lika fin som muffins dock, men den får duga.

Hoppas att ni får en trevlig kväll!

De här cupcaksen gjorde jag i sommras då Johanna hade namnsdag.
Jag måste baka dem igen snart. De är så smaskiga! Och vackra!

Städar...

Just nu håller jag på och städar... Det är lite tråkigt faktiskt. Jag vill ju börja sy, men jag har inte hört nått från Elin än, så hon kanske sover fortfarande... :) 

Det är tur att jag har Nova. Hon är trevligt sällskap när man är ensam...

Jag kanske ska börja baka muffins istället. Ta en paus från städningen. Men jag måste städa upp i köket först i alla fall. Det är inte roligt att baka när köket ser stökigt ut. 

Jag lägger upp en bild på mitt fina kök (när det är städat och roligt att baka i)


Den här bilden tog jag för några veckor sen. Jag bakade muffins då med ser jag.

Tjusigt!

Åh! Det blev ju riktigt bra! Tackar så mycket älskling! (Richard alltså)
Va vackert med alla bilder! Känns mycket bättre! 

Emma är lycklig! God natt allesammans!

Hemma igen...

Nu är jag hemma igen. 
Den här dagen blev verkligen inte som jag hade tänkt mig! Sov som sagt alldeles för länge...
När jag väl var uppe och skulle göra mig i ordning, så tog jag jättelång tid på mig!
Och sen, när jag väl var klar, då fotade Richard mig en stund, som blev en lång stund. 
Det slutade med att vi inte kom iväg förrän vid halv fem. Vi hittade i alla fall presenter till lilla Tilda.
Vi hann dock inte till Elins utställning, men jag ska se den på måndag istället. Jag vill ju absolut se den! Hon är så duktig och pysslig. Och hennes fina gosedjur är fantastiska. 

Just nu sitter jag och Richard och försöker fixa en ny design till bloggen. Jag vill ha en lite personligare bild i toppen av sidan. Jag hoppas att vi får till det, så att jag kan lägga upp den nu i kväll.

I morgon är jag ledig. På morgonen ska jag träffa Elin och sy, och så ska jag baka cupcakes. 
På kvällen är det gympatävling i Bålsta, så då sover jag hemma hos mamma och pappa, eftersom jag ska jobba i bokhandeln på lördag.

Nu ska jag fortsätta med designen, och städa lite eftersom jag inte hann det i morse. 

När jag väntade på tåget idag.

Jag i min fina basker som min mormors syster har haft en gång i tiden.  

Regn

Idag sov jag mycket längre än jag hade tänkt mig. Det kändes inte bättre när jag såg att det regnade. Fy, så trist!
Jag ska snart hoppa in i duschen och göra mig klar för en dag på stan. Sen ska jag till Elins utställning, på skolan.

Jag känner mig på knasigt humör idag. Jag känner mig seg, men ändå på bra humör, och det kommer säkert att kännas ännu bättre när jag har duschat och fått på mig en vacker klänning! Då är allt toppen! 

Och eftersom det regnar får jag använda mitt vackra paraply!


(Bilden är från valborg)

Äntligen!

Idag kunde jag äntligen pusta ut! Min bok är klar (och handledningen) och jag hade redovisning idag! Det var jätteroligt att se allas böcker! Det måste vara jätteroligt för våran lärare att ta del av allas böcker och handledningar. Vi fick ju bara kort presentera våra böcker för varandra. 

Nu i kväll har jag varit i gymnastikhallen, med tyvärr kände jag mig helt tom i huvudet. Jag antar att det är för att jag har varit lite stressad de senaste dagarna, och det har släppt... 

I morgon är jag ledig! Då har jag tänkt städa på förmiddagen, och sen åker jag in till stan och handlar lite födelsedagspresenter till min lilla kusin som fyller 2 år nästa vecka! Gud, vad tiden går fort! Hon är redan två år, den lilla rackarungen! 

Nu ska nog sova. Klockan är ganska mycket! Jag avslutar med att önska min allra käraste syster lycka till på religionsprovet hon har i morgon! Good Luck, Sis!



(Väldigt gammal bild)



Vacker dag!

Jag är så glad att hösten bjuder på lite vackra dagar, speciellt nu när träden är så vackra! Jag vet att jag redan har skrivit ett inlägg om hur vacker hösten är... men vad kan jag säga? Det är det jag har tänkt på idag. Att det är härligt att vakna då solen skiner, för då vet man att det blir en bra dag! 

Det har varit en bra dag idag. Jag har skrivit klart min handledning och så har jag klippt mig
Jag har inte fotat det än, och jag tror inte att det syns så stor skillnad på kort. Men i det verkliga livet ser det underbart ut! Jag hade så slitna toppar, och det var tunt och tråkigt. Jag klippte av 10 cm. Minst! (Eller, ja, frisören gjorde det) 
Känns så skönt att vara nyklippt. Det är så härligt att dra fingrarna igenom det och känna att det är tjockt i topparna. Och lent är det också! 

Nu ska jag och Mr.R se på film. Men jag lägger upp lite härliga höstbilder först (tagna med min mobil, så ni får stå ut)
Bilderna är från i morse, då mitt hår är oklippt.





Dröm söta drömmar...

Plugg-dag!

Idag har jag varit hemma hela dagen och pluggat. Från morgon till kväll. Nu är klockan halv två på natten, och jag är inte ens trött, eftersom jag har haft så mycket att göra idag. Men min storbok är klar! Och bra blev den! :) Det känns så skönt att det här projektet börjar lida mot sitt slut. Jag måste säga att jag faktiskt längtar lite till jullovet! Eller i alla fall tills tentan är över. Jag hade mardrömmar om den i natt. Jag drömde att den hade blivit framflyttad, och jag förstod inte en enda fråga. Panik! Så fort det här storboks-projektet är över, måste jag sätta mig och sammanställa alla anteckningar jag har inför tentan, och läsa litteraturen igen! Jag orkar inte göra om tentan, så jag hoppas att jag klara den! 

Nu ska jag sova... Jag ska upp i morgon och gå på basgruppsdag i Jakobsberg.



Johanna har tagit bilden

Kreativ dag, idag.

Idag har jag ritat hela dagen! Till min storbok, som jag håller på att göra. En storbok är en bok i stort format, som man kan använda i skolan för att lära elever läsa. Jag håller på att göra en egen. 
Den handlar om en liten fluffig och fransig figur som heter Frans. Jag tror att boken ska heta Tio dagar med Frans. Jag har ritat alla bilder nu, så jag ska bara sätta ihop boken, och skriva en lärarhandledning till den (vilket inte är så bara, men det ska nog också gå bra). 

Jag klev upp klockan 8, och började rita på en gång. Sen kom Elin förbi, med sitt projekt. Hon håller på att göra supersöta gosedjur. Så vi har varit väldigt kreativa idag! I bakgrunden hade vi på That 70's show. Det är så otroligt roligt! Jag önskar att jag hade fått uppleva 70-talet. Bara kläderna är ju helt fantastiska! 

Nu är det kväll, och snart läggdags. Jag och Richard har ätit middag och sett på Secret Window, med Johnny Depp. Den var bra, men inte en av hans bästa... Nu ska jag läsa lite för Richard, och sen ska vi sova. Det har varit en helt sjukt stressig vecka! 

Imorgon ska vi till kusin Lina, som fyller 19! Då blir det tårta! Mums! 

Natti Natti, små troll. Dröm söta drömmar!

Tuff dag!

Idag har det varit ganska stressigt... Började kl 9 med ett matematikseminarium, sen var det lunch. Efter lunchen var det ett till matematikseminarium. Lärde mig massor! Det är så roligt att plugga på Universitet! Jag lär mig massor NU, som jag känner att jag borde ha lärt mig för flera år sen! Men bättre sent än aldrig antar jag... Efter att det sista matte-passet var slut tog jag tåget direkt till Bålsta, och gymnastikmöte. Kom precis hem, och klockan är tio. (Känner mig helt tom i huvudet) men nu ska jag förbereda mig inför min redovisning som jag har i morgon, som handlar om Lyrik. Önska mig lycka till! 

En bra sak med den här dagen är pappa skjutsade mig från mötet till tåget och han hade med sig en låda med nygjord palt! MUMS! Jag antar att det blir lunch till i morgon :) 

Sussa sött!

Välkommen härliga höst!

Äntligen! Idag kände jag att det var en alldeles underbar höstdag. Innan idag, har hösten känts ganska trist och tråkig! Jag blev därför glad i magen, när jag vaknade och såg att solen tittade in genom mitt fönster! Det är så märkligt att solen kan förgylla en hel dag! 
Jag hade trott att jag skulle ligga i soffan och se på film hela dagen, kanske rita och måla lite, och åka till träningen på kvällen. Men så blev det inte! Eller, jo kanske, till att börja med. Jag vaknade av att mina allra käraste syster skickade ett helt underbart gullig sms till mig (Har varit glad hela dagen, tack vare det). Sen åt jag frukost och såg på "Men in Black 2". Sen bestämde jag mig för att det vore trevligt att gå ut i det vackra vädret. Jag kom på att jag hade lite ärenden in till stan, så jag bestämde mig för att åka dit. 

När jag väl var inne i stan, så blev det en hel del shopping också. Jag hittade två fina kjolar, två T-shirtar, ett par strumpbyxor och två koftor! :) Så otroligt bra det känns att handla fina kläder! Jag får se om jag lägger upp några foton, någon dag. Jag handlade även lite annat som jag behövde bland annat ett ritblock och skosnören till mina fina 70-tals-skor! Nu kan jag äntligen använda dem! 

Jag tänkte avsluta det här inlägget med lite fina bilder som Richard har tagit. Väldigt härliga höstbilder! 

Hösten är inte alltid grå och trist.













Godis-sushi

Jag gjorde godis-sushi för några veckor sen! Jättekul! De blev faktiskt väldigt roligt! Kul att bjuda på efter middagen :) Ett litet tips så här en söndagkväll!



My superhero!

Jag vet att jag är lite dålig på att uppdatera min blogg... Men jag ser det som en nybörjarmiss. Jag lovar att försöka bli bättre! Ja, vad är det som har hänt sen sist, som är värt att skriva om? Jag har varit på vintagemässan Bakåt:Framåt. Det var väldigt roligt! Jag hittade lite vackra saker. Bland annat ett par supersöta skor. Oanvända från 70-talet! De är otroligt fina! Jag hittade även lite fina sjalar och två stora stickade mössor. Jag har inte fotat sakerna än, men jag får lägga upp dem vid ett annat tillfälle. 

Idag har jag sovit länge och sen åkte jag till gymnastikhallen! Nu sitter jag hemma vid datorn, men jag ska snart laga lite middag, och sen ska jag läsa Harry Potter för Richard. Mys-Pys! :) 

Jag måste bara få säga att jag har världens bästa pojkvän! Han är det underbaraste som finns! Han är min superhjälte! Jag är så otroligt kär! Han och jag för alltid, och jag kommer att förbli den lyckligaste flickan i hela världen!



Det är min kära syster Johanna som har fotat. www.johannapanna.webblogg.se


Ja, nu blir det till att börja med middagen...
Hoppas ni får en trevlig kväll!

RSS 2.0