En annorlunda lucia

Hejsan, hoppsan, fallerallera. När julen kommer ska varenda unge vara glad...

Ja, glad är jag allt, men stressad, trött och på väg att åka på en förkylning tror jag... Jag vet inte vart december tar vägen. Jag har längtat ända sen i somras, men jag hinner knappt njuta av den här underbara månaden.
Jag har fortfarande praktik, och det är ju i och för sig väldigt mysigt att vara i skolan, när det är december. Just nu håller jag på läser "Sunes jul" för klassen. Det är roligt. Oj, vad vi skrattar!
Nu är det bara sista veckan kvar, och sedan är det jullov!

Idag har jag jobbat i bokhandeln, och det var i och för sig också ganska juligt, eftersom jag slog in väldigt många julklappar!
Jag ska jobba i morgon också.

Idag är det lucia, men det märkte jag inte av överhuvudtaget... Trist! Jag jobbade, åkte med Sanna till IKEA, och sen åkte jag hem och gjorde lite fler julkort (Jag ska fota dem och lägga upp i morgon). Att göra julkort hör i och för sig också till mysigheterna i december. Men, något lussande blev det inte i år. Jag tror att det är första gången, jag och syster inte har lussat för mamma, pappa, mormor och Mr. R. Men så blir det ibland.
Jag hade i alla fall lucia igår, i skolan. 3:orna hade luciatåg, och det var så vackert! Ingenting slår ju luciafirandet i skolan!

När jag väl skriver ner alla saker jag gjort idag, inser jag att jag gjort ganska mycket mysiga saker i alla fall... Jag är nog bara trött...

Det är dags att sova, så att jag orkar upp i morgon.

Natten går tunga fjät, runt gård och stuva...


Så här såg jag ut idag

Kommentarer
Postat av: Emma

åh vad söt du är, verkligen!

2008-12-14 @ 02:04:54
URL: http://strangegirls.blogg.se/
Postat av: Caroline

Emma min vän du är så vacker!!

Jag saknar dig, men vi ses nog i veckan!! :D <3

2008-12-14 @ 13:19:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0