Julen kommer inte fort nog!

Nu har jag precis kommit hem från skolan... Jag ligger och läser idag också. Men snart ska jag plugga lite hade jag tänkt. Sen ska jag till gymnastikhallen ikväll igen. 
Jag har träningsvärk i magen från igår. Körde lite styrka med pilatesbollen i går. Nu gör det ont när jag skrattar! 

Mr.R har så mycket att göra nu på sitt jobb, och jag har mycket med skolan. Det är så tråkigt, för det känns som om vi knappt ses, fast vi bor i samma lilla låda. 
Jag längtar till julen, då vi får några lediga dagar tillsammans. Åh, vad mysigt det ska bli! Julen är alltid så härlig! December är min favoritmånad. Hela december är det härligt att leva! Då finns det julkalendrar, pepparkakor och tomtar i världen igen! Underbart!

Den här helgen ska bli väldigt trevlig! I morgon är jag ledig. På kvällen ska jag åka till min gamla gymnasieskola i Uppsala (Min syster går där nu) för det är modevisning och min allra käraste syster ska vara modell. Det ska bli så roligt! Det ska bli roligt att träffa mina gamla lärare också!
På lördag ska jag nog gå på bio med Mamma, Mormor och Syster(?). Vi ska se Mamma Mia! Jag hoppas att den är bra! Det ska bli jättamysigt! På kvällen ska jag och Mr.R gå över till Elin och Dennis och ha spelkväll. TP och picturenary (stavas det så?) och massa andra spel. Det blir roligt! Det ser jag fram emot!
På söndag är det gymnastikhallen som gäller som vanligt (efter en lång sovmorgon)

Nu ska jag fortsätta läsa min bok, innan jag måste gå till tåget...


Mina ryska docka

Kommentarer
Postat av: silly

azååh ja gillar & läsa men ja har svårt för att hitta den perfekta boken ibland :P.

2008-11-06 @ 19:02:54
URL: http://sillyhilton.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0