Deppig dag...

Den där töttheten gick aldrig över... Jag har känt mig seg hela dagen...
Jag är i alla fall glad att jag åkte till skolan, för jag lärde mig väldig mycket på matematikseminariet, som jag tror att jag kommer att ha användning för på tentan. Åh, vad jag längtar tills den är över! Det känns hela tiden som om det är ett tungt moln som hänger över mig. Jag kanske oroar mig i onödan, men jag tycker att det ska bli jättejobbigt med tenta. Men det är väl som med mycket annat. När det väl är över så undrar man varför man hade så ont i magen över det. Jag hoppas i alla fall att det är så. 
Och jag hoppas att jag får tillbaka min matematik-text som jag skrev för tre veckor sedan. Jag var inte riktigt nöjd med den, så jag har en känsla av att det kanske inte gick så bra. Jag skulle gärna vilja veta nu, om jag har någon rest på den, så att jag hinner göra om det innan tentan!

Nu ska jag försöka muntra upp mig själv lite, och läsa Harry Potter för Mr.R. 

I morgon ska jag inte till skolan, för jag har hemmastudier. Jag måste läsa en hel bok i morgon, som jag har redovisning av på torsdag. På onsdag hinner jag inte läsa mycket för då fyller lilla Tilda 2 år, och sen är det träning på kvällen. 
Åh, vad jag längtar till jullovet. Eller till nästa vecka då tentan är över. Då har jag fyra lediga dagar att ta igen mig på! Underbart!

Sov gott alla små troll, hoppas att eran dag har varit gladare än min...



(Richard har fotat)





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0